همانطور که میدانید شهر های مختلف کشورمان غذاهای محلی و مخصوص مختلفی دارد. در این مطلب یکی از غذاهای محلی شهر مشهد به اسم شله مشهدی را قرار داده ایم
مواد لازم تهیه شله مشهدی
گوشت و گردن گوسفندی ==» یک کیلوگرم
لوبیا قرمز ==» یک پیمانه
لوبیا سفید ==» یک پیمانه
لوبیا چیتی ==» یک پیمانه
نخود ==» یک پیمانه
بلغور گندم ==» یک پیمانه
نمک، فلفل، دارچین و زنجبیل ==» به میزان لازم
برنج نیمه ==» دو پیمانه
نکته : این مواد حدودا برای ۱۵ نفر می باشد.
طرز تهیه شله مشهدی
جهت تهیه شله مشهدی ابتدا تمام حبوبات خیس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پیاز خرد شده حرارت میدهیم تا کاملا پخته شود، در حین پخت حبوبات، مرتب هم بزنید تا مواد کاملا له شود و به شکل حلیم دربیاید. سپس در اواسط پخت، ادویهها را اضافه کرده و دائم با گوشتکوب برقی یا دستی، مواد را مخلوط میکنیم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قیمه را روی شله میریزیم.
نکات مهم برای تهیه شله مشهدی
از گوشت گوسفندی استفاده شود.
این غذا در حدود شش تا هفت ساعت روی حرارت، هم زده میشود.
شله مشهدی یکی از اصیلترین غذاهای مشهد است.
این غذا را با قیمه آماده که شامل لپه، گوشت، پیاز و ربگوجهفرنگی است تزیین کنید.
این غذا عموما در پایان مراسم مذهبی، یا سوگواری بین مردم توزیع میشود.
مردم مشهد به ندرت این غذا را در خانه میپزند.