مشهد / غذاهای شهر مشهد / دستور تهیه خورش ریواس غذای اصیل مشهدی

دستور تهیه خورش ریواس غذای اصیل مشهدی

مواد لازم خورش ریواس,خورشت ریواس

برای شما همراهان عزیز که دوست دارید در زمان سفر طعم غذاهای مخصوص هر شهری را امتحان کنید در این مطلب از یک مشهد برای شما روش درست کردن خورشت ریواس را در نظر گرفته ایم که به نوعی جزو غذا های محلی مشهد محسوب می شود و امیدواریم در زمان سفر به مشهد حتما ان را امتحان کنید.


آموزش تهیه خورشت ریواس برای ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورش ریواس

ریواس ۵۰۰ گرم

گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

جعفری ۲۰۰ گرم

نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم خورش ریواس,خورشت ریواس


طرز تهیه خورش ریواس

ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. پیازهای خرد شده ، گوشت خرد شده و ۴ لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.

جعفری را خرد کنید و همراه با نعنا خشک در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس به گوشت پخته اضافه کنید. پس از ۳۰ دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید. ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.


طرز تهیه شیشلیک

آموزش تهیه شله مشهدی

روش درست کردن آش ماستی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.