مشهد / غذاهای شهر مشهد / دستور تهیه قروتی میان وعده اصیل مشهدی

دستور تهیه قروتی میان وعده اصیل مشهدی

طرز تهیه قروتی,مواد لازم قروتی

در این مطلب از یک مشهد برای شما همراهان عزیز روش درست کردن قروتی که یکی از غذاهای محلی مشهد است را در نظر گرفته ایم. که بهتر است بگوییم یک میان وعده یا پیش غذای مقوی است که امیدواریم در سفر به مشهد طعم آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه قروتی

کشک یک شیشه کوچک

نعناع خشک به میزان لازم

پیاز یک عدد

نان نرم یک برش

زردچوبه به مقدار لازم

گردو به مقدار لازم

طرز تهیه قروتی,مواد لازم قروتی


طرز تهیه قروتی

پیازها را خرد کرده و سرخ کنید سپس نعنا و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
کشک را در ظرف جداگانه ای ریخته و آن را با آب رقیق کنید.
سپس کشک را به پیاز و نعنا که در حال سرخ شدن است،اضافه می کنیم.نان را هم اضافه کنید.
هم بزنید تا جوش بیاید پس از این که به غلظت مناسب رسید.گردو را اضافه کنید.
و بعد از چند دقیقه آماده سرو کردن است.


نکات مهم تهیه قروتی :
+ موقع خوردن هم باید نون ها رو تیکه تیکه کنید بریزید تو ظرف و بعدشم اشکنه رو بریزید رو نونا . (شبیه آبگوشت خورده میشه)
+ غذای خوش خوراک و خوش مزه ای واسه وقتایی که عجله ای بخواین چیزی درست کنید خوبه.
+ توی سرما هم که مسلما بیشتر مزه میده.
+ کنارش پیاز بذارید که چاشنی خوبیه واسش ، ترشی هم گزینه ای خوبیه .
+ بیشتر کشکا شورن واسه همین نمک نمی خواد بزنید ولی قبل از سرو کردن تست کنید اگه لازم بود بریزید.
+ نونی که توش میندازیم واسه لعاب دادنه.


طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه دیگچه مشهدی

طرز تهیه چنگالی مشهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.