مشهد / غذاهای شهر مشهد / دستور تهیه کوکو شیرین مشهدی

دستور تهیه کوکو شیرین مشهدی

کوکو شیرین مشهدی,طرز تهیه کوکو شیرین مشهدی

برای علاقه مندان به چشیدن طعم غذاهای اصیل ایرانی در این مطلب از یک مشهد، روش درست کردن یکی از غذاهای محلی مشهد را در نظر گرفته ایم که برای پیش غذا یا میان وعده هم بسیار مناسب است و شما مطمئنا از طعم و مزه آن لذت خواهید برد. امیدواریم هم در منزل این کوکوی خوشمزه را درست کنید و هم در زمان سفر به مشهد طعم آن را امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه کوکو شیرین مشهدی

سیب زمینی متوسط آب پز شده :۲ عدد

تخم مرغ :۲ عدد

زعفران :مقداری

آرد سیب زمینی :یک قاشق غذا خوری

پکین پودر: نصف قاشق مربا خوری

آرد ذرت :کمی


طرز تهیه کوکو شیرین مشهدی

ابتدا سیب زمینی های پخته شده را پوست کنده ورنده ریز می کنیم.

سپس تخم مرغ هارا با سیب زمینی ها خوب مخلوط کرده وبقیه مواد را به آناضافه می کنیم .

مثل بقیه پخت انواع کوکو ؛ مواد را داخل ماهیتابه ای که روغن را داغکردیم می ریزیم .هرچه ماهیتابه کوچکتر باشد قطر کوکو بالطبع بیشترخواهد بود .

اگر ظرف تفلون مستطیلی داشته باشید کوکو شکیل تر وزیبا تر خواهد بودوبرش ها را به شکل مربع می توان زد .

بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد کوکو را برش زده و بر می گردانیم تا رویدیگر کوکو پخته شود . در این فاصله شیره روی کوکو را درست می کنیم .


مواد لازم برای شیره روی کوکو شیرین مشهدی :

شکر :۱۰ قاشق

آب :۱۵ قاشق

گلاب :یک قاشق غذا خوری

زعفران :مقداری

کوکو شیرین مشهدی,طرز تهیه کوکو شیرین مشهدی


طرز تهیه شیره کوکو شیرین مشهدی :

مواد را داخل قابلمه ای میریزیم و می گذاریم کمی بجوشد سپس شیره را روی کوکو ریخته ودرب ماهیتابه را می بندیم کمی که کوکو سرد شد آماده سرو است.

البته این کوکو هم به صورت پیش غذا و دسر وبه صورت سرد وگرم قابل سرو است.

در مشهد در میزهای باز کوکو شیرین پای ثابت میز است ، نوش جان.


طرز تهیه قروتی مشهدی

نحوه پخت رشته پلو

طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه دیگچه مشهدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.