مشهد / غذاهای شهر مشهد / طرز تهیه آش ماستی غذای مخصوص سبزوار

طرز تهیه آش ماستی غذای مخصوص سبزوار

طرز تهیه آش ماستی سبزوار,دستور تهیه آش ماستی سبزوار

کشور ما ایران دارای تنوع غذایی است چرا که از اقوام مختلفی تشکیل شده است که هر کدام از آنها دارای غذاهای مخصوص به خود و همینطور دارای آداب و رسوم خاص خود هستند. بنابراین غذاهای محلی یکی از اصطلاحاتی است که در ایران به شدت کاربرد دارد. ما در این مطلب از یک مشهد برای شما روش درست کردن آش ماستی که از غذا های محبوب سبزوار در استان خراسان است را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم درست کنید و از طعم آش ماستی لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه آش ماستی (برای ۴ تا ۶ نفر) :

ماست پرچرب: ۵۰۰ گرم

رشته: ۲۰۰ گرم

اسفناج یا برگ چغندر: ۵۰۰ گرم

تره: ۱۵۰ گرم

نعنا: ۵۰ گرم

نمک و فلفل: به ‏میزان لازم


طرز تهیه آش ماستی,دستور تهیه آش ماستی

طرز تهیه آش ماستی :

* اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم‏ پز کنید.

* سپس رشته را به آن اضافه کنید.

* بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید.

* سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

* این آش به ‏صورت سرد سرو می ‌شود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می شود.


طرز تهیه شله مشهدی

آموزش درست کردن شیشلیک شاندیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.